Szeretnél több ügyfelet a vállalkozásodnak? Szeretnél minőségi partnereket, befektetőket a cégednek? Munkahelyet váltanál, szeretnél egy jobb, magasabb fizetéssel járó állást kapni?
Ébressz bizalmat leendő ügyfeleidben és partnereidben! Ehhez olyan fotók kellenek, ahol a legjobb formádat nyújtod, ugyanakkor önazonos vagy. Egyetlen kép is sugározhat profizmust, maximumot, én ezt mutatom meg Benned.
Miközben ezt olvasod, talán felmerül benned a szokásos kifogások egyike: "Rólam nem lehet jó képeket készíteni.", "Nem vagyok fotogén!", "Nem szeretem, ha fotóznak.", stb. Elképzelni sem tudod, hogy hányszor hallottam már ezeket a kifogásokat! A fotózás lényege, hogy mindenkinek a legelőnyösebb oldalát mutassam meg, ez a szakmám, ebben vagyok jó. Beállítom a megfelelő fényeket, segítek a pózolásban, az arckifejezésben, kollégáim elkészítik a sminkedet, a frizurádat és igény esetén a stylingban is segítségedre leszünk. Egy profi, összeszokott csapat áll a rendelkezésedre, így biztos lehetsz abban, hogy a fotózásról elégedetten, rengeteg jól sikerült fotóval fogsz távozni.
CSOMAGÁRAK
Összeválogattam azokat az igényeket, amik üzleti portré esetében felmerülnek és ezeket csomagokba rendeztem, hogy könnyebb legyen a választás. A csomagokon felül természetesen egyéni elképzeléseket is szívesen megvalósítok.
Elégedettségi garancia!
Minden csomagajánlatra elégedettségi garanciát vállalok. Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszenek a képek, akkor nem kell kifizetned a munkadíjamat. Miért merem felajánlani ezt a lehetőséget? Mert ilyen még sosem fordult elő! 
Ha ennek ellenére a fotózás helyszínén úgy érzed, hogy nem sikerült egyetlen jó képet sem készítenem rólad, akkor két lehetőség közül választhatsz: megpróbáljuk egy másik időpontban, vagy visszafizetem a munkadíjat. Fontos, hogy ezt már a fotózáson jelezd nekem. 
A garancia csak abban az esetben érvényes, ha a fotózás előtt az általam jól ismert szakemberek készítik el a sminkedet és frizurádat. Egy rossz smink vagy egy előnytelen frizura az egész fotózásra hatással lehet, ezért abban az esetben, ha te szervezed a sminkest vagy a fodrászt, nem él a garancia. 
Visszatérő vásárlóknak - Hűségpont rendszer
Szeretem a visszatérő ügyfeleket, hiszen minél többször dolgozunk együtt, annál jobban "összeszokunk", annál eredményesebb képsorozatokat hozhatunk létre együtt. Ha elégedett voltál a szolgáltatásaimmal, legközelebb már ne kockáztass egy idegen fotóssal, bízd rám a következő elképzelésedet is. Ráadásul nálam pontokat is gyűjthetsz, amit ajándék fotózásra válthatsz be. Bővebb információ az alábbi gombra kattintva:
Ugrás az oldal tetejére