A kreativitás az emberi létezés elválaszthatatlan eleme.
NerpelArt, művészi női portré
NerpelArt, művészi női portré
NerpelArt, művészi női portré
NerpelArt, művészi női portré
A NerpelArt túlmutat a fotózáson, egy hangulat, egy álom, egy ötlet, egy vízió megvalósításáról szól. A modern technika találkozása az időtálló képi világgal, egyfajta digitális reneszánsz.
A NerpelArt képek az esztétikán alapulnak, festmények, filmek, mesék és fantasy videójátékok hangulata köszön vissza róluk, gyakran egy képen belül. Digitális alkotásokról beszélünk, gyakran több fotóból összeállítva, melyet igényes, precíz utómunka jellemez. Olyan művek ezek, amik nagy méretben nyomtatva otthonod gyönyörű díszei lesznek.
Azon kívül, hogy időtálló, különleges képek készülnek rólad, ez egy olyan fotózás, mely egyben hatalmas élmény és lehetőség is, hiszen magadra öltheted kedvenc filmjeid jelmezeit, utazhatsz az időben vagy megidézhetjük kedvenc festőd stílusát a rólad készült portréval. Bár a képeken gyakran több órás utómunka van, a jelmez, a smink, a frizura, a kellékek mindig igaziak, így maximálisan átélheted a kiválasztott kor, film, akár videójáték hangulatát. 
 Keress bátran, ha
- van egy ötleted, koncepciód és egy kreatív fotóst keresel, aki segít mindezt megvalósítani profi csapattal együttműködve (ha úgy érzed, hogy túl extrém az ötleted, gondolj arra, hogy már repülőgép szárnyán is fotóztam).
- még nincs konkrét ötleted, de tetszenek a fenti képek és hasonlókat szeretnél.
- fontos, hogy lelkes, közvetlen, barátságos csapat segítsen a fotózás előtt és alatt.
- fontos számodra az igényes, magas minőségű fotós és retusőri munka.
 Selfie Series
Selfie portré
Selfie portré
Selfie portré
Selfie portré
Selfie portré
Selfie portré
Selfie portré
Selfie portré
A klasszikus értelemben vett "szelfizés" elég távol áll tőlem, de fényképezőgéppel, állványt és távkioldót használva előfordul, hogy saját magam modellje vagyok 1-1 ötlet megvalósításánál. 2015-ben jutott először eszembe a profi szelfizés, a fotósulis vizsgára, ez volt az a téma, amibe bármilyen ötlet belefért, egészen addig, amíg én voltam a képen. Aztán 5 évvel később, a karantén időszak alatt, modell híján ismét magamat kezdtem fotózni, hogy amíg "igazi" fotózások nincsenek, addig is érdekes tartalmakat tudjak feltölteni a social media oldalaimra. 2021 év végén pedig egy fotós kihívás miatt ragadtam újra távkioldót, ekkor már pályáztam az elkészült alkotásokkal. A galéria első három képe FIAP elfogadást kapott, az utolsó, fekete-fehér képet pedig Nánási Pál kiválasztotta a Big Shot "Légy hatással" online kihívás győztesének.
Brother in Arms
A projekt címe tulajdonképpen egy szójáték. A "brother in arms" kifejezés jelentése bajtárs, de fordítható úgy is: testvér fegyverben. Persze így nem szokták használni, de amikor az ember a saját öccsét fotózza lovagi páncélban, teljesen megállja a helyét a szó szerinti fordítás is. Eddig három témát fotóztam Tomival: középkori lovag, harcos tünde és boszorkánymester, de még rengeteg tervünk van, 2022-ben is folytatjuk a közös alkotást. 
Szeretnék NerpelArt fotókat! Hogyan tovább?
Az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül írd meg nekem az elképzelésedet. (Ha inkább telefonálós típus vagy: +36 30 603 2796). A NerpelArt fotózás megszervezése összetett feladat, ezért javasolni fogok egy online videós találkozást, ahol minden részletre kitérhetünk. A meeting után elkezdem a szervezést és folyamatosan tájékoztatlak. Ennél a fotózási típusnál nem tudok előre összeállított csomagajánlatot adni, mert a végösszeget nagyban befolyásolja a választott helyszín bérleti díja és a jelmezek, kellékek kölcsönzési díja. A smink és frizura összetettsége is módosíthatja az árat, leginkább akkor, ha applikációkra (vagy már inkább maszkra, nem egyszerű sminkre) van szükség. 
Ha körvonalazódott a fotózás, egyeztetünk időpontot a teljes stábbal és a helyszínnel. A szervezés izgalmait felváltja a várakozás izgalma, de ezen kívül semmi dolgod nincs a fotózásig (esetleg ruhapróba), utána annál inkább: a sok jól sikerült felvétel közül kiválasztani a kedvenceidet egy privát, online galérián keresztül. A kiválasztott fotókat 10 munkanapon belül, nagy méretben, retusálva, digitális formában kapod meg (a kedvenceidet nyomtatott formában is megrendelheted nyomdai partneremnél).
Küldés
Köszönöm az érdeklődést, hamarosan válaszolok a megadott e-mail címre.
Ugrás az oldal tetejére