A kreativitás az emberi létezés elválaszthatatlan eleme.
NerpelArt, művészi női portré
NerpelArt, művészi női portré
NerpelArt, művészi női portré
NerpelArt, művészi női portré
NerpelArt, művészi női portré
NerpelArt, művészi női portré
NerpelArt, művészi női portré
NerpelArt, művészi női portré
A NerpelArt fotózás egy élmény művészetbe burkolva. Nem csupán a képekről szól, hanem egy álom, egy ötlet, egy vízió megvalósításáról. Nincs is annál nagyobb élmény, amikor a tervek, a részletek a fotózás napján összeállnak és megelevenedik egy évek óta dédelgetett elképzelés.
A NerpelArt fotók a kreativitáson és az esztétikán alapulnak, hangulatában a festőiesség jellemzi őket. A fotózás elemeinek (a helyszín, a fények, a smink, a frizura, a styling) összhangja egy időtálló, művészi alkotást eredményez, melynek TE vagy a középpontjában
 Jó helyen jársz, ha
- van egy ötleted, egy koncepciód és egy kreatív fotóst keresel, aki segít mindezt megvalósítani (ha úgy érzed, hogy túl extrém az ötleted, gondolj arra, hogy tavaly egy repülőgép szárnyán is fotóztam).
- még nincs konkrét ötleted, de tetszenek a fenti képek és hasonlókat szeretnél.
- fontos, hogy lelkes, közvetlen, barátságos csapat segítsen a fotózás előtt és alatt.
- fontos számodra az igényes, magas minőségű munka.
Szeretnék NerpelArt fotókat! Hogyan tovább?
Az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül írd meg nekem az elképzelésedet. (Ha inkább telefonálós típus vagy: +36 30 603 2796) A NerpelArt fotózás megszervezése összetett feladat, ezért javasolni fogok egy személyes találkozást, ahol minden részletre kitérhetünk. A találkozás után elkezdem a szervezést és folyamatosan tájékoztatlak. Ennél a fotózási típusnál sajnos nem tudok előre árajánlatot adni, mert a végösszeget nagyban befolyásolja a választott helyszín bérleti díja és a jelmezek, kellékek kölcsönzési díja. A smink és frizura összetettsége is módosíthatja az árat, leginkább akkor, ha applikációkra (vagy már inkább maszkra, nem egyszerű sminkre) van szükség. 
Ha körvonalazódott a fotózás, egyeztetünk időpontot a teljes stábbal és a helyszínnel. A szervezés izgalmait felváltja a várakozás izgalma, de ezen kívül semmi dolgod nincs a fotózásig (esetleg egy ruhapróba), utána annál inkább: a sok jól sikerült felvétel közül kiválasztani a kedvenceidet egy privát, online galérián keresztül. A kiválasztott fotókat 10 munkanapon belül, nagy méretben, retusálva, digitális formában kapod meg (az abszolút kedvenceidet vászonképre nyomtatva is kérheted).
Küldés
Köszönöm az érdeklődést, hamarosan válaszolok a megadott e-mail címre.
Tudtad, hogy a fotózásra elégedettségi garanciát vállalok?
Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszenek a képek, akkor nem kell kifizetned a munkadíjamat. Miért merem felajánlani ezt a lehetőséget? Mert ilyen még sosem fordult elő! 
Ha ennek ellenére a fotózás helyszínén úgy érzed, hogy nem sikerült egyetlen jó képet sem készítenem rólad, akkor két lehetőség közül választhatsz: megpróbáljuk egy másik időpontban, vagy visszafizetem a munkadíjat. Fontos, hogy ezt már a fotózáson jelezd nekem. 
A garancia csak abban az esetben érvényes, ha a fotózás előtt az általam jól ismert szakemberek készítik el a sminkedet és frizurádat. Egy rossz smink vagy egy előnytelen frizura az egész fotózásra hatással lehet, ezért abban az esetben, ha te szervezed a sminkest vagy a fodrászt, nem él a garancia. 
Ugrás az oldal tetejére