Köszöntelek a honlapomon! ​​​​​​​​​​​​​​
Hiszem, hogy egy portré képes átalakítani azt, ahogyan önmagadra tekintesz. És meggyőződésem, hogy mindenki megérdemel egy gyönyörű portrét önmagáról.
Bármi is az indok: ünnepelhetsz egy fontos mérföldkövet az életedben, legyen az magánéleti vagy szakmai siker, egy kerek születésnapot, vagy éppen szükséged van a képekre a személyes márkád építéséhez. Lehetsz előadóművész, akitől promóciós képeket vár a sajtó. Minden esetben segítek abban, hogy a fotózáson komfortosan érezd magad, magabiztos legyél, és olyan képek szülessenek, amelyek megfelelnek az aktuális céljaidnak.
A divatfotózás terén szerzett tapasztalatom lehetővé teszi, hogy segítséget nyújtsak a fotózással kapcsolatos teljes szervezési folyamatban: a helyszín kiválasztásától, a beauty csapat (sminkes, fodrász, stylist) kiválasztásán át egészen a magazin minőségű retusálásig. A fotózáson pedig segítek abban, hogy olyan képek szülessenek rólad, amelyek méltók a weboldaladra, a falaidra, vagy egy magazin címlapjára.
Várlak szeretettel portréfotózásra! 
Nerpel Nikoletta
díjnyertes portré-és divatfotós, digitális művész
Díjak, elismerések
Fotóimmal 2021-ben kezdtem versenyezni hazai és nemzetközi szakmai versenyeken, azóta 85+ díjat/elismerést kaptam, köztük a Photographic Society of America és a Global Photographic Union aranyérme is szerepel. Eddigi legnagyobb szakmai sikeremnek a 2023-as WPE Awards világkupa 2. fordulójában elért eredményemet tartom. Körülbelül 12.000 versenyző indult a világ minden tájáról, Storytelling with Collages kategóriában 1. helyést, Fashion/Beauty kategóriában 2. helyezést, Flowers kategóriában 2. és 3. helyezést értem el. A három forduló összesített pontszámai alapján 12. helyen végeztem a világranglistán, magyar versenyzők közül az 1. lettem.
2023-ban megpályáztam és megkaptam a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség Művésze címet.
A szakmai díjaim teljes listáját a fotóművészeti tevékenységemet bemutató weboldalamon találod: www.nerpel.art
Ugrás az oldal tetejére