Köszöntelek a honlapomon! ​​​​​​​
Nerpel Nikoletta vagyok, portréművész, divatfotós, high-end retusőr, a Couture Élményfotózás egyik megálmodója.
Munkáim középpontjában a szépség, az esztétika áll, fotóimat az időtálló elegancia jellemzi. 
A fényképezés számomra kreatív alkotás. Nem csupán a pillanat megörökítéséről szól, hanem annak létrehozásáról is. Egy ötlet, egy vízió, egy álom életre hívásáról. Ügyfeleim tőlem nem csak egyedi, személyre szabott fényképeket kapnak, hanem pozitív, felejthetetlen élményt is. Fontos számomra a személyes kapcsolat, szeretek közösen álmodni, tervezni a megrendelővel. Élvezem az ezzel járó szervezést és az együttműködést más kreatív szakemberekkel.
Női portréfotózás
Női portréfotózás
Női portréfotózás
Női portréfotózás
Női portréfotózás
Női portréfotózás
Női portréfotózás
Női portréfotózás
Női portréfotózás
Női portréfotózás
Munkáim már megannyi magazinban, újságban, plakáton, lemez-és könyvborítón jelentek meg, de sosem dőlök hátra. Nekem minden egyes fotózás kihívás, ami folyamatos fejlődésre ösztönöz. 
Úgy gondolom, hogy egy jó fotó időtálló és hatalmas értéke van, hiszen rohan az idő, de a fénykép képes megőrizni a pillanatot az eljövendő nemzedékeknek. Én azért dolgozom minden nap, hogy ezek a legjobb pillanatok legyenek.
Munkáimat szerződéssel és elégedettségi garanciával vállalom, ami biztosítja ügyfeleimet afelől, hogy magas minőségű képeken láthatják viszont önmagukat, vagy éppen legújabb kollekciójukat.
Tekintsd meg bemutatkozó videómat!
Werk videó Alexandra Vajda tavaszi kollekciójának fotózásáról:
Ugrás az oldal tetejére