Edit
"Köszönöm és Hála. Te olyan dolgot hoztál ki belőlem, amit még most sem nagyon tudok elhinni. Pedig ott voltam, átéltem, és nagy élmény volt.
Varázsló vagy a szó jó értelmében, Henivel együtt. Kívánom, hogy ez a "varázspálca" még sok mindenkinek ilyen örömet szerezzen, mint nekem."
Vanessza
"Szerintem a legjobb döntés volt, hogy Nikinél készültek a babaváró fotóink. Végtelenül profin zajlott a fotózás! Pont annyira irányít, amennyire kell, hogy ne érezd magad elveszve a kamera előtt, de ne is feszülj meg. Emellett végtelenül kedves és mosolygós. Nagyon rugalmas és bármilyen elképzelést meg lehet Vele beszélni A kézhez kapott anyagra pedig szavakat sem találtam!" 
Beáta
"Régi, bakancslistás álmom valósulhatott meg azzal, hogy egy véletlen folytán férjem rátalált egy szuper csapatra, amelynek tagjai maximálisan profin valósították meg elképzelésemet, és egyben ars poeticámat.
Az előkészületek, a kellékek beszerzése, a ruha kiválasztása, megvarratása (próbákkal!!!), a smink és frizura, végül a fotózás, ahol 5 órán keresztül úgy lehettem a középpontban, ahogy eddig soha, mind-mind olyan élmény volt számomra, amellyel feldobhattam a szürke hétköznapokat, elfelejthettem a munka okozta stresszt, egyúttal magamat is meglepve kiléphettem saját komfortzónámból.” 
Anikó
"Niki által készített két fotózás is minden várakozàsunkat felülmúlta. Emberi hozzáállás, profizmus és hivatástudat jellemzi. Aprólékos, tökèletes munkát végez, a fotózások igazán jó hangulatba telltek! Különlegesen tehetsèges és elhivatott fénykèpész, ügyesen ad instrukciót. Öröm volt vele a fotózás." 
Éva
"Nikoletta csodálatos fotós és csodálatos csapattal dolgozik. Az ember azt kivánná, bárcsak ne érne véget a fotózas, annyira vidám es önfeledt az egész fotózas vele. A kepek minősége pedig messze felülmúlják az ember elképzeléseit. Legjobb döntés vele dolgozni, mindenkinek ajánlom őt sok szeretettel!"
Vivien
"Fantasztikus és életre szóló élmény volt Nikivel együtt dolgozni!!! Kedves, tudatos, pontos, profi, barátságos. Úgy instruál, hogy közben segít és nem irányít, ugyanakkor nyitott a modell véleményére is. Örülök, hogy megismerhettem!! " 
Lilla
"Niki személyében egy profi és csodálatos fotóst ismerhettünk meg, aki végtelen alázattal és szenvedéllyel végzi a munkáját, ami a képeiben is visszaköszön. Rendkívül hálásak vagyunk, hogy ő örökítette meg életünk eddigi legfontosabb eseményét, időszakát, ezt itt is köszönjük Neki! Fantasztikus képeket készített Rólunk, amiket mindig örömmel fogunk megnézni." 
Edina
"Nagyon hálás vagyok, hogy Nikivel dolgozhattam együtt, meghozta nekem azt a "aha" érzést, amire vágytam, a legjobb kezekben érezhettem, új kollekcióm fotózását! Hihetetlenül jól érezte a kamerát, csodásan elkapta a legjobb pillanatokat. Nagyon szimpatikus volt, hogy a fotózás előtt már ötletelt és azokat át tudtuk beszélni, ezáltal jobban megismertük egymást. A kész fotókat nézegetvén csak úgy potyogtak a könnyeim a boldogságtól és a hála érzéstől. Mindenkinek szívből ajánlom, aki színvonalas, segítőkész, kedves, kreatív, profi fotóssal szeretne együtt dolgozni! Kedves Niki, nagyon sok sikert kívánok a munkádban és bízom benne, hogy még fogunk együtt dolgozni!" 
Ági
"Gyakran hallom, hogy a fotós lassan dolgozik, az utómunka sokáig készül, elhúzódik.. Nikinél pont fordítva történt, mivel ő volt az, akinek rám kellett várnia, hogy végre válasszak a fotóim közül , hogy melyiket retusálja. Ez a gyorsaság és pontosság azért ritka. Profi, kreatív és gyönyörű fotók születtek a kezei alatt, nagyon elégedett vagyok." 
Back to Top