Élményfotózás
Élményfotózás
Élményfotózás
Élményfotózás
Élményfotózás
Élményfotózás
Élményfotózás
Élményfotózás
Élményfotózás
Élményfotózás
Az Élményfotózás azoknak szól, akik a mindennapok szürkeségéből kitörve szeretnének megélni egy csodanapot, amikor a középpontban lehetnek. Azoknak, akik gyerekkoruk óta vágyakozva nézegetik a női magazinok és divatlapok látványos címlapjait, és azoknak is, akik a nőiességük megélését kihívásnak tekintik, vagy éppen még tanulják.
A modern stílusú élményfotózás kényeztetés a női léleknek, tartalmas énidő, amit nemcsak egyedül, hanem a lányoddal, édesanyáddal, testvéreddel és a legjobb barátnőddel is tölthetsz. Egy olyan nap, amire szakemberek készítenek fel az előzetes egyeztetéseken, majd a fotózás napján a több mint egyórás smink és frizura székben, hogy aztán stylist támogatásával összeállított, designer öltözékekben tündökölhess. 
A fotózás menete
1. Megbeszélés, szervezés
A fotózás előtt átbeszéljük, hogy milyen stílusú fotókon szeretnéd viszontlátni magad. Stylist kollégámmal segítünk megfogalmazni az igényeid, a vágyaid. Kitérünk az öltözékekre, a sminkre, a frizurára és a helyszínre, hogy álmaid fotózása tökéletesen összeálljon. ​
2. Az öltözékek összeállítása
Az öltözékeket elsődlegesen kortárs, magyar tervezők kínálatából állítjuk össze. Előzetesen online pontosítjuk az igényeket fotók alapján. Ezt követően személyesen is ellátogatunk a választott tervező szalonjába/showroomjába, ahol együtt kiválasztjuk a fotózásra a darabokat. 
3. A fotózás napja
A megbeszélt időpontban találkozunk a helyszínen, ahol a szakemberek elkészítik a sminked és a frizurád. Ebben a több mint egyórás intervallumban nemcsak testileg, lelkileg is segítjük a hangolódásod a fotózásra. Mindeközben a bekészített ruhák és kiegészítők közül kiválasztjuk azokat, amik a legjobban illenek hozzád, amikben jól érzed magad.
A fotózás során tapasztalt szakemberektől végig kapsz instrukciókat, hogyan pózolj, így akkor sem kell aggódnod, ha ez az első fotózásod.
4. A képek kiválasztása
A fotózás után 3 napon belül egy jelszóval védett, online galériából választhatod ki azokat a fotókat, amiket digitálisan és/vagy nyomtatott formában (portfólió doboz, művészi nyomat) szeretnél megrendelni. 
5. A fotók kidolgozása
A kiválasztott a fotókat, digitális formában 14 munkanapon belül megkapod. A nyomtatott termékek elkészítési ideje kb. 4 hét (terméktől és szezontól függően változhat).
Élményfotózás szabadtéren
Élményfotózás szabadtéren
Élményfotózás szabadtéren
Élményfotózás szabadtéren
Élményfotózás szabadtéren
Élményfotózás szabadtéren
Élményfotózás szabadtéren
Élményfotózás szabadtéren
Élményfotózás csomagárak
* A feltüntetett árak alanyi áfamentesek.
Az árak nem tartalmazzák a fotóstúdió bérleti díját, mely stúdiónként eltérő. Amennyiben a fotózást egyéb helyszínen szeretnéd - kastély, luxushotel, botanikus kert, stb., a helyszínnel egyeztetek és kérek árajánlatot. 
Lepd meg magad egy felejthetetlen, feltöltő Élménnyel! 
Foglald le fotózásod az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével:
Küldés
Köszönöm, hogy írtál, hamarosan válaszolok!
Back to Top