Címlap élményfotózás
Címlap élményfotózás
Címlap Élményfotózás
Címlap Élményfotózás
Címlap Élményfotóás
Címlap Élményfotóás
Couture Élményfotózás
Couture Élményfotózás
Couture Élményfotózás
Couture Élményfotózás
Couture Élményfotózás
Couture Élményfotózás
Couture Portré Nerpel Nikoletta és Vanyovszki Mária egyedi szókapcsolat alkotása. Azt a komplex fotózási élményszolgáltatást nevezték el így, amit kettejük különböző hátterére alapozva, emberi és szakmai tapasztalataikat összehangolva alakítottak ki 2019-ben. A Couture Élményfotózás szavak összetételével a két alapító a divatszakmai háttérre is utal: Mária divatújságíróként, Nikoletta divatfotósként is dolgozik. Munkáik rendszeresen jelennek meg nemzetközi magazinokban is, mely garancia az állandó magas színvonalra. A Couture Portré-ban ugyanazt a magas színvonalú munkát nyújtják, amikor ügyfeleik egyedi igényei szerint alakítják a fotózásokat.
Ahogy egy szabász méretre alakítja a ruhát…
Ahogy egy tervező a lélek vágyaihoz álmodja meg a színeket és a formákat…
​A Coutre Élményfotózás során nemcsak a külső, de a belső igényekre is figyelnek, különös tekintettel arra, hogy Mária coachként is dolgozik. Mindkettejük személyes és szakmai tapasztalata, hogy egy fotózás nagyon fontos szerepet tölthet be az önismeret és az önértékelés útján. Míg egy rosszul sikerült fotózás és kép hosszú évekre vetheti vissza az ember önbecsülését, egy örömben és felöltődésben megélt élményfotózás kimozdít, megerősít, előrevisz, és akár új utakra indíthat.
Fotózásainkon tapasztalt kollégákkal dolgozunk együtt, mindig az adott koncepcióhoz kiválasztva a sminkest és a fodrászt. Az öltözékeket elsődlegesen kortárs, magyar tervezők szalonjából állítjuk össze. Amennyiben a meglévő kínálatban nem találunk az elképzeléseknek megfelelő ruhákat, partnereink révén lehetőség van a kívánt öltözék(ek) elkészíttetésére.
Bővebb információért, csomagajánlatokért látogass el a Couture Élményfotózás weboldalára: kattints ide!
Back to Top