Fotózás alapdíj: 85.000 Ft

Az alapcsomag másfél óra fotózási időt és 10 db retusált képet tartalmaz. A fotózást megelőzi egy telefonos/online konzultáció, amikor átbeszéljük a fotózás tematikáját, célját, részleteit. A fotózás történhet műteremben, szabadtéren, az otthonodban, az irodádban, egyéb, a fotózás témájának megfelelő helyszínen. A kedvenc képeidet jelszóval védett, online galériából választhatod ki, melyek retusálása a kiválasztástól számított 14 munkanapon belül elkészül.
A helyszín bérleti díja (műtermeknél 8.500-12.000 Ft/óra), a sminkes, fodrász, stylist munkadíja, a ruhák, jelmezek, kiegészítők bérleti díja, az asszisztencia költsége és az összetett projektekkel járó extra szervezési díj ehhez az alapdíjhoz adódik hozzá. Minden fotózás előtt, a megbeszélt kérések, igények alapján írásos árajánlatot adok, amibe minden költséget beleszámolva, a végösszeg szerepel.
Cosplay & Fantasy / NerpelArt - Kreatív portré fotózás alapdíj: 119.000 Ft
A Cosplay & Fantasy / NerpelArt alapcsomag másfél óra fotózási időt és 10 db retusált képet tartalmaz. A különbség az első csomaghoz képest az utómunka mértéke és időtartama. A festőies stílusú vagy éppen fantasy képek szerkesztése jóval tovább tart, mint például egy üzleti portré utómunkája, ahol a természetesség a cél. A fotózást megelőzi egy telefonos/online konzultáció, amikor átbeszéljük a fotózás tematikáját, célját, részleteit. A fotózás történhet műteremben, szabadtéren, az otthonodban, egyéb, a fotózás témájának megfelelő helyszínen. A kedvenc képeidet jelszóval védett, online galériából választhatod ki, melyek retusálása a kiválasztástól számított 14 munkanapon belül elkészül.
A helyszín bérleti díja (műtermeknél 8.500-12.000 Ft/óra), a sminkes, fodrász, stylist munkadíja, a ruhák, jelmezek, kiegészítők bérleti díja, az asszisztencia költsége és az összetett projektekkel járó extra szervezési díj ehhez az alapdíjhoz adódik hozzá. Minden fotózás előtt, a megbeszélt kérések, igények alapján írásos árajánlatot adok, amibe amibe minden költséget beleszámolva, a végösszeg szerepel.
Couture Élményfotózás
A Couture Élményfotózás csomagajánlatai magába foglalják a fotózást, retusálást, a sminkes és fodrász szolgáltatást, a divatszakértő által összeállított dizájner szetteket a fotózás idejére, valamint egy személyes/online konzultációt a fotózás részleteiről.
A Couture Élményfotózás induló csomagára: 190.000 Ft
Bővebb információ a Couture Élményfotózás weboldalán: kattintsd ide!
A fotózáshoz kérhető szolgáltatások:
Extra képek retusálása (alap retusálás): 5.000 Ft / db
Beauty / Fine Art retusálás: 6.000 Ft/db
Fantasy retusálás / képszerkesztés: 8.000 Ft-tól / db
Sminkes: 20.000 Ft-tól
Fodrász: 15.000 Ft-tól
Smink + frizura business fotózáshoz: 25.000 Ft
Divatszakértő, stylist: 70.000 Ft-tól
Jelmezbérlés, jelmezkészítés: egyedi árajánlat
A fotózásokra elégedettségi garanciát vállalok!
Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszenek a képek, akkor nem kell kifizetned a munkadíjamat. Miért merem felajánlani ezt a lehetőséget? Mert ilyen még sosem fordult elő! 
Ha ennek ellenére a fotózás helyszínén úgy érzed, hogy (az én hibámból) nem sikerült egyetlen jó képet sem készítenem rólad, akkor két lehetőség közül választhatsz: megismételjük a fotózást egy másik időpontban, vagy visszafizetem a fotózás munkadíját. Fontos, hogy már a fotózás közben jelezd nekem, ha te teljesen másra gondoltál stílusban, beállításban, stb.
*A garancia csak abban az esetben érvényes, ha a fotózás előtt az általam jól ismert szakemberek készítik el a sminkedet és frizurádat. Egy rossz smink vagy egy előnytelen frizura az egész fotózásra hatással lehet, ezért abban az esetben, ha te szervezed a sminkest vagy a fodrászt, nem él a garancia. Abban az esetben sem élhetsz ezzel a lehetőséggel, ha nem megfelelő állapotban (másnaposan, kialvatlanul, stb.) érkezel a fotózásra. 
Ugrás az oldal tetejére