Sok fotós kollégámhoz hasonlóan én is úgy csöppentem bele az esküvők világába, hogy egy ismerősöm megkért, örökítsem meg élete egyik legszebb napját, a Nagy Napot. Örülök a kihívásoknak, így elvállaltam és azonnal megszerettem: az őszinte pillanatokat, azt a sok nevetést, a készülődés izgalmait, a meghatódó szülőket, a rosszalkodó koszorúslányokat, a könnyeket, amikor kimondjátok az igen-t, a hajnalig tartó jókedvű bulizást... és még sorolhatnám. 
Fontosnak tartom, hogy a fotók, amiket átadok nektek, visszaadják az esküvő napjának a hangulatát, az érzelmeket, amik akkor kavarogtak bennetek, szüleitekben és a násznépben. Azért vagyok ott, hogy mindent észrevegyek, ami történik, mindezt láthatatlanul. De azokban a helyzetekben, amikor irányításra van szükség, nem riadok meg az egész násznép terelgetésétől. 
Minden fotósnak megvan a saját, jellegzetes stílusa. Én olyan fotókat készítek, amik az ifjú pár egymás iránti szeretetét tükrözik vissza. Az esküvőn olyan pillanatokat keresek, amik még évekkel később is érzelmeket váltanak majd ki. Nem szeretem a merev beállításokat, az erőltetett mosoly helyett az igazi, természetes mosolyra, nevetésre szavazok. 
Az esküvőtök napján asszisztens segíti a munkámat, aki a szertartásokon másodfotósként vesz rész, hogy két nézőpontból is megörökíthessük a legszebb pillanatokat.
Jegyesfotók
Back to Top