A retusálás és a digitális utómunka, képmanipuláció már tinédzser korom óta része az életemnek. A lelkesedésem akkor kezdődött, amikor rájöttem, hogy léteznek olyan számítógépes programok, amikkel odavarázsolhatom magamat a kedvenc filmjeim plakátjára, vagy 1-1 kép erejéig akár szerepelhetek is a "mozivásznon". Menthetetlen voltam, azonnal a hobbimmá vált a képszerkesztés. Azóta eltelt 15 év, de a lelkesedésem nem hagyott alább, sőt...
Amikor először megnyitottam a Photoshopot, magával ragadott a lehetőségek sokasága. Egy program, ami a megfelelő kezekben csodát tesz, egy program, amivel a lehetőségek tárháza végtelen. Fotográfusként elengedhetetlennek tartottam, hogy az iskolában tanult retusálási technikákon túl, precízebb, professzionálisabb módszereket sajátítsak el, mindezt úgy, hogy közben kialakítottam saját munkamódszeremet, ami a fekvencia szeparáláson alapul. 
Keress bátran, 
ha úgy érzed, hogy elkelne egy segítő kéz a retusálásban.
- Ha felhalmózódnak a munkák vagy
- fotósként a sok retusálás mellett nem marad szabadidőd.
- Ha csak most ismerkedsz a képszerkesztéssel, retusálással vagy
- egy ideje már használod a Photoshopot, de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat.
Megoldásaim számodra:
1. Megtanítalak professzionális szinten használni a Photoshopot és Lightroomot.
2. Elvégzem helyetted a retusálást (akár rendszeresen, folyamatos együttműködés mellett).
Árlista
Photoshop oktatás óradíj: 
15.000 Ft / 90 perc
26. 000 Ft / 3 óra
Szuperintenzív Photoshop nap (6 óra) - 45.000 Ft
Az oktatások tematikája teljesen egyedi. Azzal foglalkozunk, ami téged érdekel, amire szükség van ahhoz, hogy magas minőségben retusálhasd a fotóidat.

Retusálás: 
Egyedi árajánlat alapján, a darabszám és a fotón elvégzendő munka mennyisége határozza meg. (alap retus: 2.000 Ft-tól, beauty portré retus 3.000 Ft-tól)
Back to Top