Még csak most ismerkedsz a Photoshop/Lightroom adta lehetőségekkel?
Fotózni tanulsz és mellette szeretnéd a retusálási képességeidet is fejleszteni?
Úgy érzed, hogy elakadtál és szeretnél szintet ugrani, magasabb minőségben retusálni?
Szeretnéd megtanulni hogyan készíthetsz címlap minőségű utómunkát?
Ha legalább egy kérdésre igen a válaszod, jó helyen jársz!​​​​​​​
High-end retus oktatás
A retusálás és a digitális utómunka, képmanipuláció már tinédzser korom óta része az életemnek. A lelkesedésem akkor kezdődött, amikor rájöttem, hogy léteznek olyan számítógépes programok, amikkel odavarázsolhatom magamat a kedvenc filmjeim plakátjára, vagy 1-1 kép erejéig akár szerepelhetek is a "mozivásznon". Menthetetlen voltam, azonnal a hobbimmá vált a képszerkesztés. Azóta eltelt 15 év, de a lelkesedésem nem hagyott alább, sőt...
Amikor először megnyitottam a Photoshopot, magával ragadott a lehetőségek sokasága. Egy program, ami a megfelelő kezekben csodát tesz, egy program, amivel a lehetőségek tárháza végtelen. Fotográfusként elengedhetetlennek tartottam, hogy az iskolában tanult retusálási technikákon túl, precízebb, professzionálisabb módszereket sajátítsak el, mindezt úgy, hogy közben kialakítottam saját munkamódszeremet, ami a fekvencia szeparáláson alapul. 
Photoshop Előtte-Utána
Photoshop Előtte-Utána
Photoshop Előtte-Utána
Photoshop Előtte-Utána
Photoshop Előtte-Utána
Photoshop Előtte-Utána
Az oktatások tematikája teljesen egyedi. Azzal foglalkozunk, ami téged érdekel, amire szükség van ahhoz, hogy magas minőségben retusálhasd a fotóidat. 
Árlista
Photoshop oktatás óradíj: 
20.000 Ft / 90 perc
35. 000 Ft / 3 óra
Szuperintenzív Photoshop nap (6 óra) - 60.000 Ft
Tanácsadás
Fotózással, retusálással kapcsolatos rövidebb-hosszabb kérdésekben, szívesen segítek telefonos vagy videós tanácsadás formájában. Sok üzenetet kapok a közösségi oldalakon kisebb elakadásokkal kapcsolatban, pl. Milyen fényképezőgépet vegyek? Hogyan indítsam el a fotós vállalkozásomat? Milyen végzettség kell egyátalán, hogy fotózhassak? Mi szerepeljen egy modellszerződésben? Fotósként milyen jogaim vannak? Hogyan határozzam meg az áraimat?... Tehát csupa olyan kérdés, amire nem lehet 1-2 mondatban válaszolni messengeren, vagy e-mailben, ezért vezettem be a tanácsadás lehetőségét. 
Hogy mindig legyen valaki, akihez fordulhatsz, ha segítségre van szükséged a fotózás bármely területén /marketing, jog, vállalkozással kapcsolatos kérdések is/. 
A tanácsadás ára 9.000 Ft / 30 perc
Back to Top