Szeretnél szabadtéri, vidám, laza, felszabadult hangulatú fotókat? 
A tavasz beköszöntétől egészen késő őszig imádok szabadtéren fotózni. Nincs olyan műterem, amely olyan változatos lenne, mint a minket körülölelő természet. 
Idén nyáron is szeretnék szebbnél szebb helyszíneken, változatos témákban szabadtéren alkotni, ezért kialakítottam a #PortraitInNature csomagot.
Akkor ajánlom Neked ezt a fotózást, ha szeretnél magadról néhány szuper fotót, gyönyörű környezetben, kicsit kiszakadva a napi mókuskerékből és a város zajából. 
Jöhet a családom is? 
Nincs akadálya, gyertek együtt, ez esetben készülnek családi képek és egyéni porték is. 
Hozhatom a kutyámat / cicámat is?
Naná! Imádom az állatokat, ráadásul családtagok, ott a helyük!
Hol lesz a fotózás?
Egy parkban, réten, pipacsmezőben, vízparton... A te elképzelésedre bízom, de ha elakadsz, segítek a helyszín kiválasztásában.
Mit tartalmaz a csomag?
- Telefonos vagy messenger konzultáció a fotózás előtt
- Natúr, photo-ready smink 1 fő részére
- 2 óra fotózás szabadtéren, naplemente előtti időszakban
- 10 db retusált fotó 
- A fotózás alatt folyamatos segítség, instruálás

A csomag ára: 54.900 Ft​​​​​​​

Ez egy kedvezményes csomagár, az ajánlat 2019. 08. 31-ig beérkezett foglalásokra érvényes!
További képek retusálása: 3.000 Ft/db
A nyers fotók megvásárlására nincs lehetőség!
Elégedettségi garancia!
A #PortraitInNature fotózási csomagra elégedettségi garanciát vállalok. Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszenek a képek, akkor nem kell kifizetned a munkadíjamat. Miért merem felajánlani ezt a lehetőséget? Mert ilyen még sosem fordult elő! 
Ha ennek ellenére a fotózás helyszínén úgy érzed, hogy nem sikerült egyetlen jó képet sem készítenem rólad/rólatok akkor két lehetőség közül választhatsz: megpróbáljuk egy másik időpontban, vagy visszafizetem a munkadíjat. Fontos, hogy ezt már a fotózáson jelezd nekem. 
Visszatérő vásárlóknak - Hűségpont rendszer
Szeretem a visszatérő ügyfeleket, hiszen minél többször dolgozunk együtt, annál jobban "összeszokunk", annál eredményesebb képsorozatokat hozhatunk létre együtt. Ha elégedett voltál a szolgáltatásaimmal, legközelebb már ne kockáztass egy idegen fotóssal, bízd rám a következő elképzelésedet is. Ráadásul nálam pontokat is gyűjthetsz, amit ajándék fotózásra válthatsz be. Bővebb információ az alábbi gombra kattintva:
Ugrás az oldal tetejére