Idén először! 
Idén karácsonyra exkluzív ajándék lehetőséggel készültem. Limitált darabszámban elérhető gyermek- és családi portré fotózási utalványom, melyet eddig kizárólag hűségrendszeremben regisztrált ügyfeleim vehettek igénybe.
Munkáim már megannyi magazinban, újságban, plakáton, lemez- és könyvborítón jelentek meg, divat-és portré témában. Szeretném ezt a kimagasló minőséget családok számára is elérhetővé tenni. 
Úgy gondolom, hogy egy jó fotó egyedi, időtálló és egy jó fotónak hatalmas értéke van, hiszen rohan az idő, de a fénykép képes megőrzi a pillanatot az eljövendő nemzedékeknek. Én azért dolgozom minden nap, hogy ezek a legjobb pillanatok legyenek.
Az utalványok limitált darabszámban állnak rendelkezésre! 
Gyermek portré 
(4 db utalvány maradt)
Különleges enteriőr műteremben, vagy egyedi, kézzel festett hátterek előtt. A fotózás időtartama 2 óra, mely megosztható 2 különböző stílusú terem között. 15 db digitális high-end retusált fotó kerül átadásra, melyet ti választotok ki. Az utalvány ára: 69.000 Ft.
Családi fotózás 
(5 db utalvány maradt)
Budapest legszebb, legexkluzívabb enteriőr műtermeiben.​​​​​​​ A fotózás időtartama 2 óra, mely megosztható 2 különböző stílusú terem között. 15 db digitális high-end retusált fotó kerül átadásra, melyet ti választotok ki. Az utalvány ára: 69.000 Ft.
A csomaghoz kérhető extrák:
Smink: 15.000 Ft
Frizura: 10.000 Ft
További képek retusálása: 3.000 Ft/db
Elégedettségi garancia!
Fotózásaimra elégedettségi garanciát vállalok. Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszenek a képek, akkor nem kell kifizetned a munkadíjamat. Miért merem felajánlani ezt a lehetőséget? Mert ilyen még sosem fordult elő! 
Ha ennek ellenére a fotózás helyszínén úgy érzed, hogy nem sikerült egyetlen jó képet sem készítenem rólad/rólatok akkor két lehetőség közül választhatsz: megpróbáljuk egy másik időpontban, vagy visszafizetem a munkadíjat. Fontos, hogy ezt már a fotózáson jelezd nekem. 
Ugrás az oldal tetejére