Mutassuk meg a világnak azt a csodálatos NŐT, aki valójában vagy!
Biztos vagyok benne, hogy már te is eljátszottál a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha készülne rólad egy profi fotósorozat, amikor alkalmi sminkben, gyönyörű frizurával tündökölsz. Mutassuk meg a világnak azt a csodálatos NŐT, aki valójában vagy. 
A fotózáson az a célom (azon felül, hogy gyönyörű képek készüljenek rólad), hogy végig jól érezd magad, felszabadulj, szeresd magad, növeljük egy kicsit az önbizalmadat, hogy a hétköznapokban is az a magabiztos nő lehess, aki a fotókról visszanéz rád. 
Miközben ezt olvasod, talán felmerül benned a szokásos kifogások egyike: "Rólam nem lehet jó képeket készíteni.", "Nem vagyok fotogén!", "Nem szeretem, ha fotóznak.", stb. Elképzelni sem tudod, hogy hányszor hallottam már ezeket a mondatokat! És nagyon szomorú vagyok, mert gyönyörű hölgyek mondják ezt, akik nem látják magukban azt a szépséget, amit én látok, és rajtuk kívül mindenki lát. 
Engedd meg, hogy bebizonyítsam: Lehet rólad jó, sőt gyönyörű, akár szexi képeket készíteni! ​​​​​​​
Hogyan?
Először is megbeszéljük az elképzeléseidet (telefonon vagy személyesen). Milyen stílusú fotókat szeretnél magadról: egyszerűbb portrék, esetleg kicsit kihívóbb glamour stílusú képek vagy fehérneműs boudoir fotók? Ha megvan a stílus, szívesen adok tanácsokat, hogy milyen ruhadarabokat hozz magaddal a fotózásra. 
A fotózás előtt elkészítünk neked egy gyönyörű sminket, valamint a ruhákhoz és a fotózás céljához illő frizurát. A hozott ruhatárból többször átöltözhetsz, akár 4-5 szett ruhában is készülhetnek rólad fotók. Ha nem találsz otthon megfelelő ruhákat, mert a megszokottnál vagányabb, szexibb darabokra vágysz, akkor kérheted stylist kollégám segítségét.
Fotózás közben folyamatosan segítek, elmondom hogyan állj, hogyan ülj, hogyan tartsd a kezed, hogyan döntsd a fejed, annak érdekében, hogy te is elégedett legyél az elkészült fotókkal és önmagaddal! 
Csomagajánlatok​​​​​​​ női portré fotózásra
A csomagárak csak irányadó jellegűek, a kész csomagokon felül lehetőség van egyéni "csomag" összeállítására is. Ha különleges, esetleg extrém helyszínen szeretnél fotókat készíttetni, a szokásostól eltérő, kreatív sminkre (maszkra) és frizurára van szükséged, keress bátran, megszervezem azt a fotózást, amire vágysz. 
Csak néhány példa különleges helyszínekre, ahova eddig a fotózások sodortak: kastélyok, botanikus kertek, bauxitbánya, elmegyógyintézet, repülőgép szárnya... :) 
Álmodd meg a fotózást és együtt megvalósítjuk. 
Elégedettségi garancia!
Fotózásaimra elégedettségi garanciát vállalok. Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszenek a képek, akkor nem kell kifizetned a munkadíjamat. Miért merem felajánlani ezt a lehetőséget? Mert ilyen még sosem fordult elő! 
Ha ennek ellenére a fotózás helyszínén úgy érzed, hogy nem sikerült egyetlen jó képet sem készítenem rólad, akkor két lehetőség közül választhatsz: megpróbáljuk egy másik időpontban, vagy visszafizetem a munkadíjat. Fontos, hogy ezt már a fotózáson jelezd nekem. 
A garancia csak abban az esetben érvényes, ha a fotózás előtt az általam jól ismert szakemberek készítik el a sminkedet és frizurádat. Egy rossz smink vagy egy előnytelen frizura az egész fotózásra hatással lehet, ezért abban az esetben, ha te szervezed a sminkest vagy a fodrászt, nem él a garancia. 
Ugrás az oldal tetejére