FOTÓKÖNYV
Mindig is úgy gondoltam, hogy egy fotó papíron nyeri el legszebb formáját. A számítógépen, egyéb digitális adathordozón tárolt adat elvész, elfelejtjük, míg egy igényesen megszerkesztett, időtálló Fine Art fotókönyvet örömmel veszünk a kezünkbe, büszkén mutatjuk meg családunknak, barátainknak.
Számomra nagyon fontos a minőség, ezért fotókönyvet és vászonképet is kizárólag a legjobbaktól rendelek. Fotókönyv partnerem 2019-től az Antal Photo Books, akik fotókönyvek területén Európa legjobbjai közé tartoznak. Többféle méretben, számtalan borítóval, különböző papírtípusokkal rendelhető tőlük fotókönyv, a ti elképzeléseitek szerint. Természetesen a szerkesztést, megrendelést én intézem, nektek csak át kell venni tőlem az elkészült fotókönyvet.
VÁSZONKÉP
Egy fotósorozat legjobb képe, vagy akár az egész sorozat fotókollázs formában egyedi dísze lehet otthonodnak. 30 cm-től 140 cm-ig, 2 cm vagy 4 cm-es vakrámával rendelhető. A fotókollázs készítésének (grafika) díja 5.000 Ft + Áfa/db. 
Partnerem a Poszterfotó Kft., akik kiváló minőségben dolgoznak, nem véletlen, hogy az én nappalimat is az általuk kinyomtatott vászonképek díszítik. (a kép illusztráció)
Ugrás az oldal tetejére