Feltetted már valaha magadnak ezeket a kérdéseket?
- Érdekel a modellkedés világa? 
- Szeretnéd kipróbálni a címlapfotózások élményét? 
- Vagy csak szeretnéd lecserélni a profilképedet egy szuper fotóra és bezsebelni rengeteg elismerő kommentet? 
- Ennél is komolyabban gondolod? 
- Szeretnél jelentkezni modellügynökségekhez, elmennél castingokra?
Ha legalább egy kérdésre igennel válaszoltál, akkor a portfólió fotózást Neked ajánlom. 
Mióta fotózással foglalkozom több, mint 500 fiatal portfólióját készítettem el, így biztos lehetsz benne, hogy szakértő kezekben leszel. Természetesen a teljes fotózást megszervezem Neked, ami azt jelenti, hogy sminkes, fodrász és stylist segít majd az előkészületekben. 
Több éves oktatói tapasztalattal (kamera előtti mozgás) rendelkezem, ezért akkor sem kell tartanod a fotózástól, ha semmi tapasztalatod nincsen, hiszen rengeteg modell pózt tudok mutatni, szólok az apró hibák miatt is, hogy a portfóliód a lehető legjobban sikerüljön.
Tanácsadás
Még újoncként nézel szét a piacon? Tengernyi információ kering, jó lenne ezek között eligazodni? Fotósként számtalanszor dolgozom ügynökségekkel és profi modellekkel, így szívesen segítek neked tanácsaimmal, személyes tapasztalatommal. Kössük össze a fotózásod, hozd el kérdéseid is, és beszéljük át!
Néhány kedvenc képem az eddig készült portfóliókból. Köszönöm a bizalmatokat!
Csomagajánlatok portfólió fotózásra:
A csomagárak csak irányadó jellegűek, a kész csomagokon felül lehetőség van egyéni "csomag" összeállítására is. Ha különleges, esetleg extrém helyszínen szeretnél fotókat készíttetni, a szokásostól eltérő, kreatív sminkre (maszkra) és frizurára van szükséged, keress bátran, megszervezem azt a fotózást, amire vágysz. 
Csak néhány példa különleges helyszínekre, ahova eddig a fotózások sodortak: kastélyok, botanikus kertek, bauxitbánya, elmegyógyintézet, repülőgép szárnya... :) 
Álmodd meg a fotózást és együtt megvalósítjuk. ​​​​​​​
Elégedettségi garancia!
Fotózásaimra elégedettségi garanciát vállalok. Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszenek a képek, akkor nem kell kifizetned a munkadíjamat. Miért merem felajánlani ezt a lehetőséget? Mert ilyen még sosem fordult elő! 
Ha ennek ellenére a fotózás helyszínén úgy érzed, hogy nem sikerült egyetlen jó képet sem készítenem rólad, akkor két lehetőség közül választhatsz: megpróbáljuk egy másik időpontban, vagy visszafizetem a munkadíjat. Fontos, hogy ezt már a fotózáson jelezd nekem. 
A garancia csak abban az esetben érvényes, ha a fotózás előtt az általam jól ismert szakemberek készítik el a sminkedet és frizurádat. Egy rossz smink vagy egy előnytelen frizura az egész fotózásra hatással lehet, ezért abban az esetben, ha te szervezed a sminkest vagy a fodrászt, nem él a garancia. 
Ugrás az oldal tetejére