Érdekel a modellkedés világa? Szeretnéd kipróbálni a címlapfotózások élményét? Vagy csak szeretnéd lecserélni a profilképedet egy szuper fotóra és bezsebelni rengeteg elismerő kommentet? 
Ennél is komolyabban gondolod? Szeretnél jelentkezni modellügynökségekhez, elmennél castingokra? 
Ha legalább egy kérdésre igennel válaszoltál, akkor a portfólió fotózást Neked ajánlom. 
Mióta fotózással foglalkozom több, mint 500 fiatal portfólióját készítettem el, így biztos lehetsz benne, hogy szakértő kezekben leszel. Természetesen a teljes fotózást megszervezem Neked, ami azt jelenti, hogy sminkes, fodrász és stylist segít majd az előkészületekben. 
Több éves oktatói tapasztalattal (kamera előtti mozgás) rendelkezem, ezért akkor sem kell tartanod a fotózástól, ha semmi tapasztalatod nincsen, hiszen rengeteg modell pózt tudok mutatni, szólok az apró hibák miatt is, hogy a portfóliód a lehető legjobban sikerüljön.
Ezen kívül szívesen adok tanácsokat a castingokkal, ügynökségekkel kapcsolatban, így nem csak előnnyel indulsz a többiekhez képest, de a buktatókat, trükköket ismerve el tudod különíteni egymástól a jó és kevésbé jó lehetőségeket.
Néhány kedvenc képem az eddig készült portfóliókból. Köszönöm a bizalmatokat!
FOTÓZÁSI CSOMAGOK
Elégedettségi garancia!
Minden csomagajánlatra elégedettségi garanciát vállalok. Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszenek a képek, akkor nem kell kifizetned a munkadíjamat. Miért merem felajánlani ezt a lehetőséget? Mert ilyen még sosem fordult elő! 
Ha ennek ellenére a fotózás helyszínén úgy érzed, hogy nem sikerült egyetlen jó képet sem készítenem rólad, akkor két lehetőség közül választhatsz: megpróbáljuk egy másik időpontban, vagy visszafizetem a munkadíjat. Fontos, hogy ezt már a fotózáson jelezd nekem. 
A garancia csak abban az esetben érvényes, ha a fotózás előtt az általam jól ismert szakemberek készítik el a sminkedet és frizurádat. Egy rossz smink vagy egy előnytelen frizura az egész fotózásra hatással lehet, ezért abban az esetben, ha te szervezed a sminkest vagy a fodrászt, nem él a garancia. 
Visszatérő vásárlóknak - Hűségpont rendszer
Szeretem a visszatérő ügyfeleket, hiszen minél többször dolgozunk együtt, annál jobban "összeszokunk", annál eredményesebb képsorozatokat hozhatunk létre együtt. Ha elégedett voltál a szolgáltatásaimmal, legközelebb már ne kockáztass egy idegen fotóssal, bízd rám a következő elképzelésedet is. Ráadásul nálam pontokat is gyűjthetsz, amit ajándék fotózásra válthatsz be. Bővebb információ az alábbi gombra kattintva:
Back to Top