A divatfotózással egy véletlen folytán ismerkedtem meg, de szerelem volt első "látásra". Egy fotós ismerősömmel "Jégkirálynő" projektet terveztünk. Kiderült, hogy van egy csinos személyi stylist ismerőse, aki elvállalná a Jégkirálynő szerepét. Szandra pont a fotózás után készítette el első saját kollekcióját és meghívott a bemutatójára. Aztán felgyorsultak az események, ugyanis a bemutatón megismertem az A Salon online divatmagazin főszerkesztőjét, Máriát, akivel a mai napig tudósítunk divateseményekről, illetve valósítunk meg kreatív fotózásokat. Röviden így kerültem bele a divat világába. :)
Úgy gondolom, hogy egy kollekció megjelenésekor az egyik legfontosabb, hogy megfelelő fotók készüljenek a termékekről, hiszen fel kell kelteni a vásárlók figyelmét, el kell adni a terméket, el kell adni a márkát. 
Sok divattervező megáll a katalógusképeknél. Természetesen kellenek olyan fotók is, ahol maga a termék, mindenféle zavaró környezeti elem nélkül, jól kivehető, de nem szabad megfeledkezni a kreatív, a márka egyéni üzenetét átadó fotókról sem. 
Divatfotózás - The Naan Design
Miben tudok neked segíteni? 
Elsősorban abban, hogy a megjelenő kollekciódról magas minőségű, nemzetközi színvonalú fotók készüljenek, műteremben, egyéb beltéri helyszínen és szabadtéren egyaránt. Ezek lehetnek a látványvilágot tekintve egyszerűbb termékhangsúlyos katalógusfotók, vagy kreatív, látványos, többletjelentést hordozó kampányfotók.
A fotózás megszervezésében is számíthatsz rám. A szakmában eltöltött évek alatt számos megbízható, profi szakembert ismertem meg (sminkes, fodrász, stylist, videós), akiket örömmel ajánlok divat témájú projektekhez. 
Chameleon Sport & Fitness katalógusfotózás, werkvideó:
Back to Top