A divatfotózással egy véletlen folytán ismerkedtem meg, de szerelem volt első "látásra". Egy fotós ismerősömmel "Jégkirálynő" projektet terveztünk. Kiderült, hogy van egy csinos személyi stylist ismerőse, aki elvállalná a Jégkirálynő szerepét. Szandra pont a fotózás után készítette el első saját kollekcióját és meghívott a bemutatójára. Aztán felgyorsultak az események, ugyanis a bemutatón megismertem az A Salon online divatmagazin főszerkesztőjét, Máriát, akivel a mai napig tudósítunk divateseményekről, illetve valósítunk meg kreatív fotózásokat. A többi pedig már történelem...
Divatfotózás - The Naan Design
Divatfotózás - The Naan Design
Úgy gondolom, hogy egy kollekció megjelenésekor az egyik legfontosabb, hogy megfelelő fotók készüljenek a termékekről, hiszen fel kell kelteni a vásárlók figyelmét, el kell adni a terméket, el kell adni a márkát. 
Sok divattervező megáll a katalógusképeknél. Természetesen kellenek olyan fotók is, ahol maga a termék, mindenféle zavaró környezeti elem nélkül jól kivehető, de nem szabad megfeledkezni a kreatív, a márka egyéni üzenetét átadó fotókról sem. 
Miért fontos ez számodra? 
Elsősorban azért, mert tudom, hogy kiemelt a jelentősége (akár most lépsz ki a világot jelentő deszkákra, akár rutinos vagy), hogy a megjelenő kollekciódról magas minőségű, nemzetközi színvonalú fotók készüljenek, műteremben, egyéb beltéri helyszínen és szabadtéren egyaránt. Ezek lehetnek a látványvilágot tekintve egyszerűbb termékhangsúlyos fotók, vagy kreatív, látványos, többletjelentést hordozó kampányfotók.​​​​​​​
Ha már kezdeteknél elakadsz, és még nincs profi sminkesed, fodrászod (stb.), ne tántorítson el! A szakmában eltöltött évek alatt számos megbízható, profi szakembert ismertem meg, akiket örömmel ajánlok divat témájú projektekhez.
Photoshoot for Anita Pasztor
Photoshoot for Anita Pasztor
Photoshoot for Anita Pasztor
Photoshoot for Anita Pasztor
Photoshoot for Anita Pasztor
Photoshoot for Anita Pasztor
Alexandra Vajda 2019 tavasz
Alexandra Vajda 2019 tavasz
Szeretnék fotókat az új kollekciómról! Hogyan tovább?
Az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon írd meg nekem az elképzelésedet. (Ha inkább telefonálós típus vagy: +36 30 603 2796.) Fontosnak tartom, hogy minden fotózást személyre szabottan tervezzek meg az elképzelésednek, a brand és a kollekció üzenetének megfelelően. Ha szeretnéd, megszervezem Neked az egész fotózást (modell, sminkes, fodrász, helyszín, stb.), de szívesen csatlakozom az általad kiválasztott kreatív csapathoz is.
Küldés
Köszönöm az érdeklődésedet, hamarosan válaszolok a megadott e-mail címen.
Chameleon Sport & Fitness katalógusfotózás, werkvideó:
Ugrás az oldal tetejére