Exkluzív portré nap
2019. 03. 09.

Exkluzív portré fotózásra invitálunk benneteket Budapest egyik legszebb, legnépszerűbb enteriőr stúdiójába, a Studio Lightroomba.
Íme a gyönyörű helyszínünk:
A programot nem véletlenül tettük Nőnap környékére. Ez a fotózás nekünk, Nőknek szól, olyan nőknek, akik szeretnének néhány igazán előnyös, profi portrét magukról. Olyan fotókat készítek majd, amit büszkén beállíthattok profilképnek bármelyik közösségi oldalon vagy feltölthettek üzleti portréként a vállalkozásotok weboldalára. A helyszín adta sokszínűség lehetővé teszi, hogy az egyszerű fehér háttértől, az elegáns barokk környezetig bármilyen enteriőrben fotózhassalak, így maximálisan a te elképzeléseid alapján alakíthatom a fotózást.
A legtöbb fotózás előtt elhangzik az a kifogás, hogy rólam nem lehet jó képet készíteni. Mindenkiről lehet!  Fotózás közben folyamatosan instruálni foglak, elmondom hogyan állj, hogyan ülj, hogyan tartsd a kezed, hogyan döntsd a fejed, annak érdekében, hogy te is elégedett legyél az elkészült fotókkal és önmagaddal! 
Rajtam kívül Gercosz Henriett makeup artist segít majd abban, hogy olyan sminket viselj, ami kiemeli az előnyös vonásaidat. Henivel évek óta dolgozunk együtt, nem csak gyönyörű sminkeket készít, de kedves és vidám természete is hozzájárul ahhoz, hogy mire fotózásra kerül sor, egy magabiztos, laza modellel dolgozhassak. Szóval attól sem kell tartanod, hogy túlságosan stresszes lesz a fotózás, inkább egy kellemes, nevetős, laza élményre számíts, ami egy kicsit kiszakít a mindennapos mókuskerékből. 
A fotózáson DELACIER designer ékszereket is viselhetsz. "A DELACIER egy extravagáns ékszer- és kiegészítő márka, melynek védjegye az acél és a cérnakép technika fúziójából született. A márka filozófiája legjobban a kísérletezésben, újításban és meghökkentésben csúcsosodik ki, mindezt nyers mégis minimalista elemekkel tarkítva." Az ékszerek a helyszínen meg is várásolhatóak. 
Néhány csodaszép darab a DELACIER weboldaláról:
NYEREMÉNYJÁTÉK is lesz, mert mindenki szeret játszani! :)
A résztvevők között a LOCKARIUM Escape Rooms jóvoltából kisorsolunk egy szabadulós élményt, játékot. :) 
A program kb. 30 perc sminkelésből és 30 perc fotózásból áll, ennek ára 34.990 Ft. A fotózás után elküldöm nektek a képeket és otthon ki tudjátok válgatni a kedvenceiteket. Az árban 5 db retusált fotó szerepel, ezen felül 3.000 Ft/db áron további retusált képek kérhetőek. (A nyers fotókat kizárólag kis méretben, vízjellel ellátva, válogatásra adom ki, a nyers képek megvásárlására nincs lehetőség.)
Vagy ha telefonálós típus vagy, ahogy én is, akkor a +36 30 603 2796-os telefonszámon elérhető vagyok. :)