Portréfotózás
2019. 04. 27.

Az "Exkluzív Portré Nap" sikerén felbuzdulva újra meghirdetünk egy hasonlóan különleges, csajos, portréfotós napot. A helyszín Budapest egyik legszebb, legújabb enteriőr stúdiója, a Studio Madison Sunday terme lesz. 
Íme a gyönyörű helyszínünk:
Ez a fotózás nekünk, Nőknek szól, olyan nőknek, akik szeretnének néhány igazán előnyös, profi portrét magukról. Olyan fotókat készítek majd, amit büszkén beállíthattok profilképnek bármelyik közösségi oldalon vagy feltölthettek üzleti portréként a vállalkozásotok weboldalára. A helyszín adta sokszínűség lehetővé teszi, hogy az egyszerű fehér háttértől, az elegáns vagy éppen rusztikus környezetig bármilyen enteriőrben fotózhassalak, így maximálisan a te elképzeléseid alapján alakíthatom a fotózást
A legtöbb fotózás előtt elhangzik az a kifogás, hogy rólam nem lehet jó képet készíteni. Mindenkiről lehet!  Fotózás közben folyamatosan instruálni foglak, elmondom hogyan állj, hogyan ülj, hogyan tartsd a kezed, hogyan döntsd a fejed, annak érdekében, hogy te is elégedett legyél az elkészült fotókkal és önmagaddal! 
Rajtam kívül Gercosz Henriett makeup artist segít majd abban, hogy olyan sminket viselj, ami kiemeli az előnyös vonásaidat. Henivel évek óta dolgozunk együtt, nem csak gyönyörű sminkeket készít, de kedves és vidám természete is hozzájárul ahhoz, hogy mire fotózásra kerül sor, egy magabiztos, laza modellel dolgozhassak. Szóval attól sem kell tartanod, hogy túlságosan stresszes lesz a fotózás, inkább egy kellemes, nevetős, laza élményre számíts, ami egy kicsit kiszakít a mindennapos mókuskerékből. 
A fotózáson DELACIER designer ékszereket is viselhetsz. "A DELACIER egy extravagáns ékszer- és kiegészítő márka, melynek védjegye az acél és a cérnakép technika fúziójából született. A márka filozófiája legjobban a kísérletezésben, újításban és meghökkentésben csúcsosodik ki, mindezt nyers mégis minimalista elemekkel tarkítva." Az ékszerek a helyszínen meg is várásolhatóak. 
Néhány csodaszép darab a DELACIER weboldaláról:
A program kb. 40 perc sminkelésből és 30 perc fotózásból áll, ennek ára 34.990 Ft. A fotózásra időpontot kell foglalni annak érdekében, hogy gördülékenyen haladjon a munka, várakozás nélkül kerülj sorra. :) A fotózás után elküldöm nektek a képeket és otthon ki tudjátok válgatni a kedvenceiteket. Az árban 5 db retusált fotó szerepel, ezen felül 3.000 Ft/db áron további retusált képek kérhetőek. (A nyers fotókat kizárólag kis méretben, vízjellel ellátva, válogatásra adom ki, a nyers képek megvásárlására nincs lehetőség.)
Vagy ha telefonálós típus vagy, ahogy én is, akkor a +36 30 603 2796-os telefonszámon elérhető vagyok. :)