Én is úgy kezdtem az esküvőfotózást, mint sok fotós kollégám, hogy egy ismerősöm felkért, örökítsem meg az esküvőjét. Örülök a kihívásoknak, így elvállaltam és azonnal megszerettem: az őszinte pillanatokat, azt a sok nevetést, a készülődés izgalmait, a meghatódó szülőket, rosszalkodó koszorúslányokat, a könnyeket, amikor kimondjátok az igen-t, a hajnalig tartó jókedvű bulizást... és még sorolhatnám.

Fontosnak tartom, hogy a fotók, amiket átadok nektek, visszaadják az esküvő napjának a hangulatát, az érzelmeket, amik akkor kavarogtak bennetek, szüleitekben és a násznépben. Azért vagyok ott, hogy mindent észrevegyek, ami történik, mindezt láthatatlanul. De azokban a helyzetekben, amikor irányításra van szükség, nem riadok meg az egész násznép terelgetésétől.

Minden fotósnak megvan a saját, jellegzetes stílusa. Én olyan fotókat készítek, amik az ifjú pár egymás iránti szeretetét tükrözik vissza. Az esküvőn olyan pillanatokat keresek, amik még évekkel később is érzelmeket váltanak majd ki. Nem szeretem a merev beállításokat, az erőltetett mosoly helyett az igazi, természetes mosolyra, nevetésre szavazok.

Az esküvőtök napján asszisztens segíti a munkámat, aki a szertartásokon másodfotósként vesz rész, hogy két nézőpontból megörökíthessük a legszebb pillanatokat.

Az oldal átalakítás alatt áll, galéria hamarosan!